Информация
Информация
Колибри
Сиела
БГ Книга
Егмонт
Бард
Новини
Здравословно според Слабаков (съдържа истински рецепти)

Здравословно според Слабаков (съдържа истински рецепти)

0 гласа
Корична цена: 11,99лв.
Цена: 10,80лв.
 

Описание

Дали е пролет, лято, есен или зима на човек му се налага да се храни. И не само да се храни и да приема нужните за организма му вещества, а и да му е кеф, да му е гот, да му е драго – това е формулата за дълголетие и пълноценен живот. Никога не трябва да забравяме, че нашият организъм знае много по-добре от нас самите от какво се нуждае – доверявайте се по-често на усета си, оставете разумът да си почине!

В „ЗДРАВОСЛОВНО СПОРЕД СЛАБАКОВ” ще откриете осемдесет и шест рецепти, които са разделени според четирите сезона и са съобразени с традиционните български продукти и начин на живот. Книгата включва и два бонус раздела – любимите рецепти на автора и рецепти с дивеч.

Формулата за перфектното хранене и дългогодишен и пълноценен живот е елементарна: „Яж това, което ти се яде! Пий това, което ти се пие!”. Избягвайте въздържанието под каквато и да било форма и най-важното – имайте чувство за мярка! Да, знам че това е най-трудноизпълнимата част, но съм убеден, че с помощта на тази книга ще преоткриете себе си. Наздраве!!!

Основа:18 см
Височина:22 см
ISBN:9786197106442
Тегло:0.47 кг
Език: Български
Корица: Твърди корици
Брой страници: 142
Година на издаване: 2017
Издателство:A&T PUBLISHING
Категории: Кулинария, Храни, Хоби, Книги

Коментари за книгата

Книги от същия автор
  • Разклати след употреба