Информация
Информация
изток-запад
Hybrid books
Колибли
изток-запад
Колибри
Новини
Малка книжка с мъдростите на Дон Мигел

Малка книжка с мъдростите на Дон Мигел

0 гласа
Корична цена: 11,95лв.
Цена: 10,80лв.
 

Описание

Дон Мигел Руис е автор на „Четирите споразумения”, „Умението да обичаш” и други изключително популярни книги. Посветил е живота си на разпространението на мъдростта на древните толтеки чрез своите книги, лекции и пътувания до свети места из целия свят. Той е един от най-влиятелните духовни учители на планетата и е докоснал живота на милиони хора.

Никой не е усетил магията на ученията му толкова силно, колкото собствения му син Дон Мигел Руис-Младши, който е събрал мъдростта на баща си в тази малка, но изключителна книга.

Основните уроци в нея идват от записани лекции, семинари, интервюта и най-важното – от личните моменти между баща и син.
Тази книга ще ви представи задълбочени учения, които ще ви накарат да вникнете в малките ценни неща и ще донесат вдъхновение и радост във вашето всекидневие. 

------------------

Дон Мигел Руис-Младши е нагуал като баща си Дон Мигел Руис и е толтекски майстор на трансформацията. Като комбинира мъдростта на семейната си традиция със знанието, придобито от собственото му пътуване, сега той помага на хората да намерят път към личната си свобода. Автор е на книгите “Пет-те нива на привързаността”, “Осъзнат живот” и “Майсторст-вото на себепознанието – толтекско ръководство към личната свобода”.

Основа:13 см
Височина:19 см
ISBN:9789549696868
Тегло:0.2 кг
Език: Български
Корица: Меки корици
Брой страници: 256
Година на издаване: 2017
Издателство:AMG PUBLISHING
Категории: Религия и философия, Духовни учения, Езотерика, окултизъм, Книги, Преводна художествена литература

Коментари за книгата

Книги от същия автор
  • Умението да обичаш
  • Петото споразумение
  • Гласът на знанието
  • Молитви. Единение със Създателя
  • Още за Четирите Споразумения
  • Толтекското изкуство на живота и смъртта. Историята на едно откритие