Информация
Информация
Сиела
Колибли
Сиела
Кибеа
алекс софт
Колибри
Новини
АБВ ☺ игри за втора възрастова група (4 – 5 години), книжка 2

АБВ ☺ игри за втора възрастова група (4 – 5 години), книжка 2

0 гласа
Корична цена: 7,00лв.
Цена: 6,30лв.
 

Описание

Програмната система „АБВ игри” за втора възрастова група (деца на 4 – 5 години) е основно преработена така, че да отговаря на новите държавни образователни стандарти за предучилищното образование. Съдържанието  е оптимизирано и вече е събрано в две книжки и албум. Те са разработени на сезонен принцип („Есен, зима” и „Пролет, лято”) и обхващат всички образователни направления. Форматът им е по-удобен. Страниците лесно се откъсват от книжното тяло, за да се приложат към портфолиото на детето. Книжките са богато илюстрирани, съдържат разнообразни увлекателни задачи и осигуряват свобода на детската фантазия и мисленето. Авторите предлагат входящо, текущо и изходящо проследяване на резултатите на детето, които може да се нанасят в приложените чеклистове.  Албумът включва 64 картона с материали по образователните направления „Конструиране и технологии” и „Изобразително изкуство”.
Книжките от системата „АБВ ☺ игри” са лесни и удобни за ползване не само от учителите в детските градини, но и от родителите, които с тях могат да подпомагат развитието на децата си при заниманията вкъщи. Подходящият за възрастта формат, прекрасните изображения и занимателните задачи ще ги превърнат в любим приятел на децата.
Програмната система „АБВ ☺ игри” за втора възрастова група (деца на 4 – 5 години) съдържа и книга за учителя, електронна книжка с интерактивни материали и CD с музика, с което дейността на учителя е осигурена напълно.

Основа:21 см
Височина:29 см
ISBN:ржанието е оп
Език: български
Корица: Меки корици
Брой страници: 112
Година на издаване: 2018
Издателство:ПРОСВЕТА
Категории: За родители, За деца и юноши, Учебници и помагала, Книги

Коментари за книгата