Информация
Информация
Enthusiast
Enthusiast
Бард
Книгомания
Новини
Самоучител в илюстрации АНГЛИЙСКИ

Самоучител в илюстрации АНГЛИЙСКИ

0 гласа
Корична цена: 19,90лв.
Цена: 17,90лв.
 

Описание

Новият самоучител в илюстрации на английски език с който всеки може да научи езика с помощта на новия визуален метод: Виждам и Разбирам.

PONS Самоучителят в илюстрации английски Ви предлага напълно нов визуален метод на учене за лесно и плавно навлизане в английския език.
Ниво A1-A2
Една картина казва повече от 1 000 думи!
Нашият мозък възприема картините и визуалните описания много по-бързо от текста, който предава същото значение. Всъщност този процес се случва за части от секундата.
Защо да изберете самоучителя в илюстрации?
Една от причините вероятно сте Вие самите и вътрешната Ви мотивация, която Ви е подтикнала да държите тази книга в ръцете си. Повечето хора, които решават да учат чужд език, се притесняват от многото непознати думи и сложните граматични обяснения. Голяма част от тях спадат към тъй нар. „визуални учащи”, които учат по-добре посредством визуално представяне на материала.
Самоучителят осигурява 20 урока:

Всеки урок започва с уводна страница, която Ви въвежда в темата и показва какво предстои да научите.
На следващите страници с помощта на илюстрации, задачи за слушане и игрови упражнения е представена новата лексика и граматика. Тези страници са последвани от разнообразни задачи за разбиране и усвояване на материала.
„Моята страничка“ включва важните думи и изрази, подредени по теми, както и специално упражнение за Вас, с което да преговорите още веднъж наученото.
Отговорите са дадени на всяка дясна страница, за да не се налага да ги търсите в приложението. Постарайте се да не поглеждате, когато правите упражненията.
В приложението ще намерите английско-български речник с около 1400 думи и изрази, които ще срещнете в тази книга, подредени по азбучен ред.
Тестовете за слушане, както и техния превод на български език, ще намерите на диска към книгата.

Основа:20 см
Височина:23 см
ISBN:9789543443369
Тегло:0.5 кг
Корица: Мека
Брой страници: 256
Година на издаване: 2016
Издателство:PONS
Категории: Учебници и помагала, Чуждоезиково обучение, Речници, Английски, Помагала

Коментари за книгата