Информация
Информация
Enthusiast
Enthusiast
Бард
Книгомания
Новини
Посланията на новите деца (Как да се грижим за удивителните им психични дарби)

Посланията на новите деца (Как да се грижим за удивителните им психични дарби)

0 гласа
Корична цена: 15,00лв.
Цена: 13,50лв.
 

Описание

Да наречем децата с уникални психични качества „екстрасенси“, „медиуми“ или „индигови“, донякъде може да обясни феномена, но те не се вписват съвсем точно в тези етикети. Тези деца са често съвсем обикновени, наистина като всички нас – но погледът им към реалността на света е съвсем различен. Всъщност го виждат такъв, какъвто е, без наслоенията, нанесени от традиции, религии, образователни системи или социални ценности, свързани с „може“ и „не може“, „нормално“ и „ненормално“, „правилно“ и „неправилно“.

Очите им са бистри и широко отворени. Те наистина идват на този свят „с вдигнати щори и измити прозорци“. И недоумяват защо възрастните не виждат, не чуват и не разбират онова, което е така просто...

Децата със своето екстрасензорно възприятие не само ни показват различния начин да се живее. Крехкостта на тяхната дарба е и огромно предизвикателство към нас: ще съумеем ли да я видим и разпознаем в нейната „странност“, ще съумеем ли да я защитим, отгледаме и подхраним – за да дочакаме удивителните й плодове?

Зрели, тежки плодове на едно уникално по дълбочина ЗНАНИЕ.

Основа:13 см
Височина:20 см
ISBN:9789544747770
Тегло:0.31 кг
Език: Български
Корица: Меки корици
Брой страници: 280
Година на издаване: 2017
Издателство:КИБЕА
Категории: За родители, Книги

Коментари за книгата

Книги от същия автор
  • Шифърът на Мойсей