Информация
Информация
Хермес
Обсидиан
Фабрика за книги
Ибис
Новини
Чудовища и будители

Чудовища и будители

0 гласа
Корична цена: 17,00лв.
Цена: 15,30лв.
 

Описание

В епоха на бързи храни и бързи медии, силно преработени и лесносмилаеми сензации, един журналист ни поднася най-питателното блюдо – анализ на фактите. Всяка седмица Светослав Иванов започва предаването си „120 минути“ в ефира на bTV с безкомпромисен коментар върху явленията, прекрояващи днешната действителност. Низ от проницателни аргументи и отдавна забравени ценности, реториката му се издига над медийното жужене и ни предизвиква да преосмислим кои са истинските чудовища и будители на нашето време.

Сега авторитетният водещ за първи път събира най-добрите си коментари в книжно тяло. От скандала за милиарди около КТБ и протекционистките мерки на президента на САЩ Доналд Тръмп до опита за самоубийство на жизнерадостно младо момиче или поредния терористичен акт в Европа – колекцията на Светослав Иванов не признава географски и тематични граници, но е обединена от мисията да изведе българина от водовъртежа на фалшивите новини и първичните нрави.

Със своето послание за един по-добър, по-човечен и по-информиран свят коментарите на водещия ще отекват у вас дълго след като сте затворили последната страница.

Височина:19 см
ISBN:9786197300192
Тегло:0.26 кг
Език: български
Корица: Меки корици
Брой страници: 280
Година на издаване: 2017
Издателство:ВАКОН
Категории: Публицистика, Книги, Съвременна българска литература

Коментари за книгата

Книги от същия автор
  • Гликопротеини и неоплазии
  • Там, където загинаха дърветата