Информация
Информация
Хермес
Обсидиан
Фабрика за книги
Ибис
Новини
Коледни пожелания и бисквитени целувки

Коледни пожелания и бисквитени целувки

0 гласа
Цена: 15,95лв.
 

Описание

Аби е самотна майка, която обича семейството си повече от всичко на света. Помага на близките си и се е посветила на отглеждането на десетгодишния си син Макс. Работи на две места, за да ги издържа, и оставя мечтата си да стане интериорен дизайнер на заден план. Неочаквано една приятелка предлага на Аби малка поръчка за декоратор и тя не се колебае да поеме задачата. Колко ли трудна може да е тя?

Ник Синклер иска да украси имението си, преди семейството му да пристигне за коледните празници, като парите не са проблем. Единственото му условие е да не го разсейват в работата му – дори и по Коледа.

Аби пристига в огромното имение с предчувствие, че се е нагърбила с непосилна задача. Къщата е почти празна, нуждае се от много повече от една коледна украса. А след като се запознава с мрачния и вечно зает Ник, тя разбира, че наистина е загазила...

Красива история за преследването на мечтите, за магията на Коледа, за моментите, прекарани със семейството... И за тръпката да се влюбиш под светлината на коледните лампички.

 

Височина:20 см
ISBN:9789542617549
Тегло:0.25 кг
Език: български
Корица: Меки корици
Брой страници: 320
Година на издаване: 2017
Издателство:ХЕРМЕС
Категории: Книги, Романи и повести, Преводна художествена литература

Коментари за книгата

Книги от същия автор
  • Обичай ме заради мен
Закупилите тази книга, купуват също
  • Рейнбоу Рейки
  • Практическа испанска граматика