Информация
Информация
Хермес
Обсидиан
Фабрика за книги
Ибис
Новини
Жените от Кавендън: Задава се буря

Жените от Кавендън: Задава се буря

0 гласа
Корична цена: 18,00лв.
Цена: 16,20лв.
 

Описание

Никога не знаеш какво ти е подготвила съдбата. Понякога ти нанася тежък удар, друг път те обсипва с ласки и сбъдва мечтите ти. Да, такъв е животът. Непредсказуем.

Жените от имението Кавендън открай време са силни духом, на тях може да се разчита и в добри, и в лоши времена. Аристократите Ингам и хората от фамилията Суон не са господари и прислуга, а приятели в добри и в трудни времена. Тъкмо заради това никой не се възпротивява, когато Чарлс Ингам, чиято гордост е потъпкана от съпругата му Фелисити, обявява, че след раздялата им възнамерява да се ожени за Шарлот Суон. Обаче неговият син Майлс няма тази щастлива съдба. Принуден от чувството за дълг да се ожени за богатата Клариса, той живее като в лош сън. Сън, който е още по-кошмарен, защото Майлс продължава да е влюбен в Сесили, а Клариса му отказва развод. Сърцето на Сесили е разбито, но тя отказва да се предаде, заминава за Лондон и скоро става известна модна дизайнерка. Само дето успехът не може да запълни празнотата в сърцето й…

Юли 1926. За първи път от много години граф Чарлс Ингам устройва прием в имението Кавендън. Всички са заинтригувани от поканата, всеки има причина да я приеме. Никой не предполага, че много скоро в съдбите на двете фамилии ще настъпи обрат. От сенките изскачат някогашни врагове и предаността на семейство Суон към Ингамови е изправена пред тежки изпитания. Жените от имението нямат избор, освен да обединят усилията си, за да преведат двете фамилии през наглед непреодолимите препятствия. Защото се задава буря – нов удар очаква света, едва отърсил се от кошмара на войната.

Основа:13 см
Височина:20 см
ISBN:9789544093693
Език: Български
Корица: Меки корици
Брой страници: 376
Година на издаване: 2017
Издателство:ПЛЕЯДА
Категории: Любовни и дамски романи, Чиклит, Книги, Романи и повести, Преводна художествена литература

Коментари за книгата

Книги от същия автор
  • Триумфът на Харт
  • Писмо от Истанбул
  • Имението Кавендън
  • Следващото поколение (Имението Кавендън)