Информация
Информация
Сиела
Колибли
Сиела
Кибеа
алекс софт
Колибри
Новини
Една нощ с Одри Хепбърн

Една нощ с Одри Хепбърн

0 гласа
Корична цена: 16,00лв.
Цена: 14,40лв.
 

Описание

Забавнa и сърдечна модерна приказка с блясъка на стария Холивуд

Перфектната вечер за неуверената 29-годишна актриса Либи Ломакс е вкъщи с чаша вино и хубав класически филм. Либи е страстен почитател на старите класики и още по-голям фен на безсмъртните екранни богини, които за разлика от нея имат блестящи кариери и вълнуващи любовни истории.
Хубавото в живота на Либи е, че винаги може да разчита на най-добрия си приятел Оли и че най-накрая си намира нова квартира. Лошото – оказва се миниатюрен апартамент, където има място само за един стар диван от склад за филмови декори. А още по-лошото – Либи губи работата си, след като се излага пред целия снимачен екип, но най-вече пред секси лошото момче и кинозвезда Дилън О’Хара. Единственото нещо, което може да я успокои, е за пореден път да гледа любимия си филм „Закуска в „Тифани“. 
За огромна изненада на Либи изведнъж до нея на дивана се появява самата Одри Хепбърн – облечена в добре познатата малка черна рокля, с големите слънчеви очила и винтидж цигаре. 
Неочакваната гостенка от миналото, заради която Либи започва сериозно да се съмнява в здравия си разум, изглежда достатъчно реална, за да й дава съвети за кариерата и за романтичните връзки, да съсипе косата й, да поръчва дрехи по интернет, а също така и да си създаде профил в туитър. 
Дали с помощта на Одри Хепбърн - елегантната и стилна филмова икона, Либи най-накрая ще успее да намери любовта, да стане уверена млада жена и да превърне живота си в съвременна приказка с щастлив край?

Основа:14 см
Височина:21 см
ISBN:9789547713826
Тегло:0.25 кг
Език: Български
Корица: Меки корици
Брой страници: 304
Година на издаване: 2017
Издателство:КРЪГОЗОР
Категории: Световна проза, Книги, Романи и повести, Преводна художествена литература

Коментари за книгата