Информация
Информация
Сиела
Колибли
Сиела
Кибеа
алекс софт
Колибри
Новини
Ако мога да дам само един съвет

Ако мога да дам само един съвет

0 гласа
Цена: 17,95лв.
 

Описание

В този сборник авторът описва срещите си с популярни и успели хора от сферата на политиката, бизнеса, изкуството, духовността, шоубизнеса, спорта. Всички те са известни не само с таланта и постиженията си, но и с обществения си принос и благотворителна дейност.

Представените в книгата личности споделят най-важния житейски урок, който са усвоили. Кратките истории покриват богат спектър от човешкия опит и душевност, обобщени в ценни съвети: от препоръката на президента Бил Клинтън да забелязваме и уважаваме всеки човек, когото срещаме, до вярата в християнските ценности на приключенеца Беър Грилс, от британския хумор на актьора Джъд Лоу („Ако ще закъсняваш, наслади се на закъснението.“) до забележителния характер на оцелялата от Холокоста Лили Ебърт („Винаги използвайте възможно най-пълноценно това, което имате, колкото и малко да е то“).

Духовити, проникновени или дори изненадващи, съветите в тази книга вдъхновяват и провокират емоции и размисъл. Те ни напомнят, че всеки ден пред нас се откриват възможности не само да реализираме себе си, но и да направим света по-добро място за живеене.

Височина:21 см
ISBN:9789542617532
Тегло:0.25 кг
Език: български
Корица: Меки корици
Брой страници: 352
Година на издаване: 2017
Издателство:ХЕРМЕС
Категории: История, Книги, Преводна художествена литература

Коментари за книгата