Информация
Информация
Сиела
Колибли
Сиела
Кибеа
алекс софт
Колибри
Новини
Лъжите за Бог, в който вярваме

Лъжите за Бог, в който вярваме

0 гласа
Цена: 12,95лв.
 

Описание

От автора на световния бестселър „Колибата“

В „Лъжите за Бог, в които вярваме“ авторът се опитва да ни помогне да намерим отговорите на тези въпроси и да се освободим от страховете и предразсъдъците си. Той ни насърчава да преосмислим най-разпространените погрешни представи за Бог, като цитира Библията, позовава се на теологични източници и споделя забавни случки.

Тази книга няма за цел да налага строги дефиниции, нито да предизвиква ожесточени спорове. Тя е покана за диалог, призив за преосмисляне на втълпените ни догми. Преди всичко обаче тя е посветена на безусловната любов.

***

Тази книга не предлага абсолютна сигурност. Изследването на „лъжите“ не води до окончателно, абсолютно виждане по темата. Тук по-скоро става дума за това да усетим вкуса на по-големите, по-значимите разговори. Всяка глава се отнася до твърдение, в което аз някога съм вярвал и отвъд което съм преминал. Възможно е вие да се идентифицирате с някои, а с други – не. Може да се съгласите или да не се съгласите със заключенията ми. Някои от тези идеи вероятно ще ви се сторят дълбоко провокативни, докато други ще ви изглеждат наивни и несериозни. Това е чудото и уникалността на нашите пътища и красотата на диалога и взаимосвързаността.

Уилям Пол Йънг

Основа:16.5 см
ISBN:9789542617525
Тегло:0.25 кг
Език: български
Корица: Меки корици
Брой страници: 216
Година на издаване: 2017
Издателство:ХЕРМЕС
Категории: Религия и философия, Книги, Преводна художествена литература

Коментари за книгата

Книги от същия автор
  • Колибата
  • Ева