Информация
Информация
Новини

Нови книги

Ред:
Покажи:
През девет планини
15,00лв.
13,50лв.
В стиховете на Катерина Хапсали са приютени думите на една жена, подобна на всички жени от Ева насам – думи на радост и болка, думи на..
Тайният портал Кн.3 от от трилогията "Пътуване във времето"
14,90лв.
13,40лв.
Те са избрани да пътуват в миналото. Тяхната мисия е да запазят хода на историята такъв, какъвто го познаваме.  Този път задачата н..
Как да станеш богат
17,95лв.
Доналд Тръмп е единствен по рода си. Титан на продажбите на недвижими имоти, бизнес магнат, медийна звезда, бестселъров автор, а отскоро и н..
Изкуството на сделката
17,95лв.
Доналд Тръмп е единствен по рода си. Титан на продажбите на недвижими имоти, бизнес магнат, медийна звезда, бестселъров автор, а отскоро и н..
Слънцето също е звезда
12,90лв.
11,60лв.
Тя е реалист, той – мечтател. Тя смята, че любовта е просто съвкупност от взаимодействащи си химически вещества, които създават време..
Как да печелим във футбола: 88 съвета от номер 8
8,88лв.
8,00лв.
Това илюстровано издание дава отговор на най-важния въпрос във футбола: „Как да победим?“. То е базирано на личния опит и капаци..
Кафенето на малкото чудо
14,00лв.
12,60лв.
Когато прекрасната ви червена чанта политне от някой венециански мост към гондола с японски туристи, не бързайте да се отчайвате - това може..
Дневникът на един Дръндьо - книга 9: Искам вкъщи
15,90лв.
14,30лв.
Предполага се семейните ваканции да са забавни… Да, ама не, щом става дума за семейство Хефли. Пътуването започва обещаващо, скоро об..
Алеа Аквариус. Повикът на водата
14,90лв.
13,40лв.
Първи том от голямата Сага за Морското момиче на Таня Щевнер Леденостудената вода се затвори над главата й. Тя отчаяно зарита с крака и з..
Къде си сега?
16,99лв.
15,30лв.
Мистерията на една семейна трагедия... Изминали са десет години, откакто двадесет и една годишният студент Чарлс Макензи е изчезнал. Но т..